Carlo van Esch gekozen als lijsttrekker voor PGB

november 22, 2017 in Actueel, PGB

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van Partij Gemeente Belangen is Carlo van Esch uit Moergestel unaniem gekozen tot lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in Oisterwijk. Carlo is inmiddels ruim 10 jaar politiek actief voor PGB. Eerst als commissielid en sinds 2010 als raadslid. Sinds de laatste verkiezingen (2014) is hij fractievoorzitter van de lokale partij. De volledige kieslijst wordt de komende weken samengesteld. Ook aan het verkiezingsprogramma wordt nog hard gewerkt.

Van Esch is enthousiast, hij kijkt uit naar de verkiezingen van komende maart: “Het geeft veel vertrouwen wanneer de hele partij achter je staat. We gaan nu samen op weg naar de verkiezingen in 2018. Ik hoop dat de inwoners gemerkt hebben dat PGB naar hen luistert. Zij weten namelijk het beste wat er speelt in hun buurt. En voor ons telt hun stem altijd, niet alleen op 21 maart.”

Actief in het verenigingsleven

Carlo van Esch is in het dagelijks leven leidinggevende bij de gemeente Oirschot. Daar is hij verantwoordelijk voor het sociaal domein, ruimtelijke ordening en publieke dienstverlening. In zijn vrije tijd organiseert hij samen met enkele dorpsgenoten de jaarlijkse Moergestelse quiz ‘Quispel’, Carlo is actief in het carnavalsleven (via het SMC en bij CV De Durdraaiers), hij voetbalt bij Audacia en staat regelmatig op de baan bij tennisvereniging Stokeind.