Eerste 10 kandidaten kieslijst PGB bekend

januari 16, 2018 in Actueel, PGB

Voor de komende raadsverkiezingen op 21 maart in Oisterwijk was al bekend dat Carlo van Esch lijsttrekker is voor Partij Gemeente Belangen (PGB). De partij heeft nu ook de volgende 9 personen op de lijst naar buiten gebracht. Carlo van Esch: “We hebben met deze tien een mooie mix van ervaren en nieuw, jong en oud, man en vrouw, uit verschillende delen van de gemeente en met verschillende kennisvelden. Het geeft ons veel vertrouwen voor de verkiezingen.”

Onder de top-10 staan de huidige raadsleden en enkele ervaren commissieleden. Meest opvallend zijn de drie nieuwe vrouwen op de lijst. Op nummer 3 bevindt zich Ingrid van Boven en verder op de lijst staan twee jonge kandidaten: Marieke Moorman van 19 en Pauline Hoefnagels van 16! De komende weken zal de top-10 zich op facebook en op partijgemeentebelangen.nl voorstellen. De volledige lijst zal later gepubliceerd worden.

De volledige top 10 op de foto, vlnr:

Mart Ermen (8), Sander Arkesteijn (4), Pauline Hoefnagels (10), Jurgen Bogers (9), Carlo van Esch (1), Rob van Seters (5), Roel van den Bersselaar (6), Ingrid van Boven (3), Marieke Moorman (7) en Dion Dankers (2).