Kandidaten kieslijst PGB stellen zich voor: Pauline Hoefnagels

januari 23, 2018 in Actueel, PGB

Op wie kun je stemmen op 21 maart? De eerste 10 kandidaten van PGB stellen zich voor. Met op nummer 10: Pauline Hoefnagels uit Moergestel.

“Mijn naam is Pauline Hoefnagels, ik ben 16 jaar en kom uit Moergestel. Zoals men zegt: de jeugd heeft de toekomst. Daarom vind ik het belangrijk dat de jeugd meepraat met de politiek. We moeten het samen doen.

Ik zet me graag in voor anderen en bied vaak een luisterend oor. Dat is ook waarom ik voor PGB gekozen heb, want PGB biedt een luisterend oor voor iedereen. Verder komen de speerpunten van PGB overeen met de mijne. Ik ben ongeveer 3 à 4 uur in de week bij Den Boogaard voor muziek. Voor mij is het dus belangrijk dat zaken op orde zijn bij Den Boogaard en Tiliander. Verder vind ik het ook belangrijk dat er betere ondersteuning komt bij het verenigingsleven. Het zou zonde zijn als de verenigingen in Oisterwijk, Heukelom en Moergestel verdwijnen. Het is van belang dat de cultuur van gemeente Oisterwijk behouden blijft.

In mijn vrije tijd speel ik graag klarinet, ik boks en houd ik me bezig met poëzie en lezen. Ik zit bij de Harmonie Prinses Juliana en sport bij de sportschool Physique. Doordeweeks zit ik op school, ik doe momenteel havo 4 op 2College Durendael. In het weekend werk ik bij ’t Draaiboompje in de bediening. Tijdens het werk vang ik allerlei zaken op, waardoor ik up-to-date ben met wat er speelt binnen onze gemeente. Ik ben altijd wel in voor een discussie en als ik ergens voor ga, dan ga ik er helemaal voor!”