Dion Dankers

Dion-Dankers-r
Ik ben op 21 december 1965 geboren in Oisterwijk. Mijn roots liggen zowel in Oisterwijk als Moergestel, omdat mijn moeder Nel van Gorp geboren is in Moergestel en mijn vader Wil Dankers in Oisterwijk.

Op 18-jarige leeftijd vertrok ik vanwege mijn werk uit Oisterwijk. Na 15 jaar Koninklijke Marechaussee, stapte ik over naar de Immigratie- en Naturalisatiedienst, Ministerie van Veiligheid en Justitie. Sinds enkele jaren werk ik daar als projectleider met als standplaats ‘s-Hertogenbosch. Sinds oktober 2004 woon ik weer in Oisterwijk en voelde me meteen weer thuis. Ik woon hier met mijn echtgenote Angela en mijn kinderen Carolina en Alvaro.

Ik ben al vrij snel als vrijwilliger actief geworden in Oisterwijk. Een aantal jaren als voorzitter van de Wijkadviesraad Pannenschuur, tevens voorzitter van de Medezeggenschapsraad van basisschool Den Akker. Als coördinator (2005-2011) van de mini’s, F- en E-pupillen bij S.V. Nevelo, heb ik ook sportief gezien mijn steentje bijgedragen.

Al deze activiteiten begonnen als een bijdrage aan een betere wijk voor mijn kinderen, betrokkenheid bij hun school en bij het sporten (voetballen). Maar het leuke is, dat ikzelf gaandeweg steeds meer plezier beleefde in wat ik deed. Door mij in te spannen in het belang van mijn kinderen, en daarmee ook in dat van anderen, krijg ik juist energie. Dat ik geen tijd heb voor hobbies, vind ik daarom niet erg. Ik wil me nu graag breder inzetten als (kandidaat)raadslid namens Partij Gemeente Belangen voor alle inwoners van Oisterwijk, Moergestel en Heukelom.

De komende jaren zijn mijn belangrijkste doelstellingen:

  • Het verbeteren van de verkeersveiligheid in onze gemeente;
  • Het vergroten van de leefbaarheid;
  • Prima lokale voorzieningen