Eindelijk: elke wijk een leefbaarheidsplan!

westend-oisterwijkNa flink en lang aandringen door PGB is het eindelijk zover: het college gaat aan de slag met leefbaarheidsplannen! Dat betekent samen met de inwoners in gesprek over wat er speelt in hun wijk / leefomgeving, want niemand weet beter wat daar speelt dan zij. Te beginnen bij wijk Westend!

Daarmee wordt één van de belangrijkste punten van PGB bewaarheid: écht luisteren naar inwoners, naar wat zij voor ogen hebben voor hún leefomgeving en dat samen oppakken! Dit hopen we in ieder geval, want helemaal gerust op de uitvoering van het college zijn we nog niet!

Eerste stap naar een leefbaarheidsplan en wijkgerichte aanpak

Op 20 januari vindt (Raadsinformatiebrief-leefbaarheidsplannen-2016-01) een 1e presentatie plaats in Westend. Een goede 1e stap van het college, al hadden ze ons iets beter mogen informeren en we zijn benieuwd naar de dialoog! Uit de brief van het college blijkt namelijk dat er al wel veel info is opgehaald, maar niet hoe het nu verder gaat en vooral hoe de inwoners van Westend daarbij betrokken zijn / worden. Daar zit onze zorg!

Wijkbewoners aan het roer

Wij vinden het als PGB hoogst noodzakelijk dat de Westenders zelf mogen meedenken en meepraten over wat er nu gaat gebeuren. Daarom roepen we alle Westenders op om deel te nemen, want dan kun je invloed uitoefenen. En houd ons op de hoogte. Want alleen dan weten we of jullie inderdaad gehoord worden en dat de gemeente écht samen met bewoners de toekomst van de wijk uitstippelt. Want jullie staan aan het roer.

Laat het ons weten via info@partijgemeentebelangen.nl of via www.facebook.com/pgboisterwijk !