Insaid en Nicolaas van Esch in de raad: 2 moties van PGB!

Heusdensebaan-Nicolaas-van-EschstraatDe afgelopen tijd lieten verschillende groepen inwoners duidelijk hun stem horen. Omwonenden van het Insaid-gebouw lieten van zich horen vanwege de mogelijke komst van een evenementenhal en wijkbewoners van Waterhoef in verband met het linksafverbod bij de Nicolaas van Eschstraat.

Wij hebben als PGB goed geluisterd, niet alleen naar het stemgeluid, ook naar de argumenten dat de prettige leefomgeving van deze mensen in het geding is. Daarom dient PGB donderdagavond bij de raadsvergadering twee moties in. Ondertussen is bekend dat ook PrO beide moties steunt.

Daarmee willen we bereiken dat het college de besluiten aanpast of terugtrekt en goed kijkt naar de besluitvorming, de betrokkenheid van de inwoners en, wat betreft Insaid, het kruimelgevallen-beleid verandert. Zodat de raad bij ingrijpende ruimtelijke ontwikkelingen weer een stem heeft. Inwoners zijn van harte welkom om de raad bij te wonen. Daarmee geef je als inwoner een extra signaal dat je deze onderwerpen belangrijk vindt. Tot ziens in de raadszaal! Vriendelijke groeten, Carlo van Esch, fractievoorzitter Partij Gemeente Belangen (PGB).

Bekijk de motie over Insaid en het kruimelgevallenbeleid >>

Lees de motie over het ‘linksafverbod’ >>