Kandidaten kieslijst stellen zich voor: Ingrid van Boven uit Oisterwijk

21 maart zijn de verkiezingen. Op wie kun je stemmen? Onze nummer 3, Ingrid van Boven, stelt zich voor.

“Als grensgevalletje Nederland-Belgiรซ ben ik 55 jaar geleden aan de Maas geboren te Maastricht. Als oudste dochter van een douanebeambte moesten wij verkassen naar het grote Rotterdam toen de grenzen werden opgeheven. Kan wel zeggen dat je dan als Limburgs meisje alle zeilen moet bij zetten om te kunnen overleven.

De zachte โ€œGโ€ ben ik zo kwijt geraakt, maar het devies van niet lullen maar poetsen kreeg ik ervoor terug. Naast moeder van 4 kinderen heb ik altijd fulltime gewerkt. Vooral in de sales en marketing en ik ben zelfstandig ondernemer geweest. Momenteel werk ik in Wijchen en verkoop ik de mooiste tuinen die men zich kan wensen. Na wat omzwervingen heb ik mijn stekkie gevonden aan de Boxtelsebaan in Oisterwijk. Ik wil nu graag mijn steentje bijdragen aan een mooie toekomst voor mijn woonplaats.

Als energieambassadeur van Oisterwijk zal ik mij zeker hard maken voor een duurzamer Oisterwijk. Daarnaast hoop ik door duidelijke communicatie mij in te kunnen zetten voor de bewoners. Ik geloof in kansen en mogelijkheden, dat er samen met u en de gemeente Oisterwijk veel mogelijk is. Uw stem hoor ik graag, want niet gesproken is altijd een gemiste kans.
Mag ik op uw steun rekenen om Onze parel in het groen nog meer te laten schitteren?”

Ingrid van Boven