Kees van Elderen

Kees-van-Elderen-rIk ben een echte Brabander, geboren en getogen in Sint Oedenrode en getrouwd met Gerry. We hebben drie kinderen: Marion, Saskia en Erik. Ook ben ik opa van vier kleinkinderen, die vanuit het westen regelmatig komen logeren. 

Ik heb een financiële achtergrond en was, als directeur bij de Rabobank, al nauw betrokken bij de ontwikkelingen in Oisterwijk. Als lid van Partij Gemeente Belangen ben ik nu zes jaar raadslid, waarvan de laatste vier jaar als fractievoorzitter. Ik zie het als mijn taak om met het college goede beleidsafspraken te maken en er toe te zien dat de beoogde resultaten worden bereikt. Om dat goed in te vullen wil ik graag weten hoe de inwoners over zaken denken want in mijn ogen zijn die “de baas” en ben ik er voor hen.

Voor mijn ontspanning ga ik graag bridgen en golfen en in de winter skiën met Gerry. Met een flinke tuin om in te tuinieren en van te genieten, zijn mijn dagen goed gevuld.

Mijn belangrijkste doelstellingen voor ’2014-2018′:

  • De inwoners meer betrekken bij het reilen en zeilen van onze gemeente en er voor gaan dat hun initiatieven meer gehoor vinden.
  • Stimuleren dat de gemeente de kracht van de samenleving benut en samen met de inwoners de uitdagingen aangaat en er de schouders onder zet.
  • Het verbeteren van de leefomgeving met prima lokale voorzieningen zoals een nieuw zwembad en een nieuwe sporthal.
  • Een gemeente die financieel gezond is, waarbij de lokale belastingen zoals de OZB met maximaal de inflatie stijgen.