Kom naar het raadsspreekuur in Oisterwijk, in 2016 én 2017

Het volgende raadsspreekuur is maandag 12 december 2016 in wijkcentrum Pannenschuur, van zeven tot acht. Alle partijen (AB, PGB, PrO en VVD) zullen dan aanwezig zijn. raadsleden-oisterwijk-pgb-2016
Ook in het jaar 2017 zullen de raadsspreekuren doorgaan. Ongeveer eens per maand ontvangen vier raadsleden (van elke fractie 1) bewoners, die vragen of opmerkingen hebben voor de gemeente in het algemeen en de raad in het bijzonder. De raadsspreekuren vinden steeds op een andere locatie plaats, in een wijk in Oisterwijk of in Moergestel. Alle inwoners kunnen die raadsspreekuren bezoeken, dus niet alleen de  bewoners van de buurt waar het spreekuur gehouden wordt.

Kom praten over allerhande onderwerpen!

In de afgelopen periode waren er bij elke bijeenkomst inwoners die iets aan de raad wilden vertellen. Het ging daarbij o.a. over parkeren en parkeervergunningen, onveilige situaties in de buurt, het veehouderijbeleid en de staat van wegen en bomen in de buurt. Ook kwamen mensen met vragen op het sociale terrein naar de raadsleden.

Misschien niet druk, maar wel belangrijk

Het liep nooit storm bij zo’n bijeenkomst, maar de raadswerkgroep Oisterwijk aan Zet wil toch doorgaan met de raadsspreekuren. Dit, omdat het een van de middelen is waarbij de inwoners van onze gemeente raadsleden aan kunnen spreken en vanwege de positieve reacties van de bezoekers.

Laatste spreekuur in 2016

Het eerstvolgende raadsspreekuur is maandag 12 december 2016 van 19.00 – 20.00 uur in het wijkcentrum Pannenschuur. U bent daar van harte welkom!

Spreekuur in 2017

De spreekuren in 2017 zijn op maandagavond 6 februari (De Bunders), 10 april (De Coppele), 12 juni (Den Boogaard), 18 september (Waterhoef) en 23 november (Pannenschuur), van 19.00 – 20.00 uur.