Nieuwe naam en logo

heinderoeper

“Komt dat zien! Komt dat zien!” Dorpsomroeper Henk van den Nieuwenhuizen, alias Hein de Roeper, riep het al om. Hij luidde onze nieuwe naam in, vanaf 17 juli heten wij niet meer Gemeente Belangen, maar: Partij Gemeente Belangen.

promoteam

pgblogo2009Met deze naamswijziging willen we nog beter herkenbaar zijn als een politieke partij voor alle burgers. Wij dragen de kernen Oisterwijk, Moergestel en Heukelom een warm hart toe en willen dat iedereen er zich thuis voelt. Voor ons houdt dat nog steeds in dat we contact zoeken met de inwoners van Oisterwijk. Dat we goed om ons heen blijven kijken en niet achter de computer of in de vergaderzaal blijven zitten. 

Het logo toont dat Partij Gemeente Belangen midden in de maatschappij en tussen de burgers staat. Hun wensen, behoeften en belangen zijn leidend en vormen de basis voor het beleid dat wij willen realiseren. Uitstekende contacten met burgers en organisaties zijn en blijven hét kenmerk van Partij Gemeente Belangen. De burgers kunnen altijd bij onze partij terecht en wij zoeken hen ook op. Zie ook de artikelen in het Brabants Dagblad en de Nieuwsklok.

kees2sitestroom