PGB is benieuwd naar uw mening

vragenlijstUw mening telt, want u weet namelijk het beste wat er in uw directe leefomgeving speelt en wat u bezig houdt. Als daar onderwerpen bij zijn waar wij als lokale politieke partij mee kunnen helpen of aan bij kunnen dragen, dan horen wij dat graag.

Uw mening telt

PGB vindt leefbaarheid, burgerparticipatie en burgerbetrokkenheid erg belangrijk. Wij willen graag dat u zich prettig en veilig voelt in uw eigen omgeving. Daar zetten wij ons als politieke partij al jarenlang voor in en we zijn van plan dat nog vele jaren te blijven doen.

Daarom zijn we benieuwd naar uw mening en willen we 10 minuten van uw tijd vragen voor het invullen van een enquête.

Wij gebruiken uw inbreng bij het bepalen van onze speer- en aandachtspunten voor de komende jaren. Deze punten verwoorden we onder andere in ons verkiezingsprogramma.

Hoe meer input, hoe beter

Kent u andere inwoners van Oisterwijk, Moergestel of Heukelom die een bijdrage zouden willen leveren, voelt u zich dan vrij de vragenlijst zelf door te sturen of de link naar onze website www.partijgemeentebelangen.nl. Hoe meer ingevulde enquêtes, hoe beter het beeld wordt van wat er in onze gemeente speelt.

Vragen?

Heeft u vragen over deze enquête of andere onderwerpen, neem dan gerust contact met ons op: info@partijgemeentebelangen.nl.