PGB luistert: op het Raadhuis, in de wijken en buurten

promoteamVorig jaar gingen PGB-leden al vaker op pad, om op verschillende locaties te vergaderen en dat blijven we doen. Op openbare plekken, zodat inwoners aan kunnen schuiven als zij dat willen. Ook jij kan komen luisteren, maar liever nog wisselen we met jou van gedachten of horen we jouw mening!

Over onderwerpen die op de politieke agenda staan of over zaken die opvallen in de buurt of elders in onze gemeente.

Waar vind je PGB de komende weken?

Wil jij komen luisteren of wil je ‘je ei kwijt’? Kom dan langs op:

• Donderdag 12 maart is het 1e Raadsspreekuur met de hele raad (dus met PrO, VVD en AB) in De Coppele van 19.00-19.30 uur.
  • Maandag 16 maart, 20.00 uur in Wijkcentrum Pannenschuur. Daar vergaderen de commissieleden van Ruimtelijke Zaken.
  • Maandag 23 maart, 20.00 uur op het Raadhuis. De hele fractie is dan aanwezig.

We vinden het wel fijn om te horen wat je wilt vertellen of vragen, zodat we ons ook kunnen voorbereiden. Stuur je daarvoor ons een mailtje?

PGB is goed bereikbaar!

We willen structureel op locatie vergaderen, maar wij willen ook goed en eenvoudig bereikbaar zijn, om naar jou te luisteren. Daarom hebben we ook een aantal vaste kanalen hoe je ons kunt bereiken.

Op locatie:

• Elke maandag voor een commissie- of raadsvergadering vind je onze fractie in de Raadszaal in het Raadhuis Oisterwijk. Omdat de meeste andere partijen daar vergaderen volgens ons de beste locatie. Inwoners kunnen dan bij ons aanschuiven, maar ook de andere partijen langs.
  • In de week vóór de commissievergadering, vind je elke PGB-commissie in een wijk- of buurtcentrum, zoals de Coppele, Pannenschuur, Den Boogaard of in Wijkcentrum Waterhoef. Houd daarvoor onze website of facebook in de gaten!

Online:

Je kunt ons ook bereiken via de mail info@partijgemeentebelangen.nl of op facebook.com/pgboisterwijk