PGB maakt zwemmen voor iedereen in Oisterwijk mogelijk!


Partij Gemeente Belangen trok de raad van Oisterwijk over de streep voor het tijdelijk open houden van zwembad de Leye én voor een nieuw volwaardig zwembad op D’n Donk.
 Aanvankelijk waren de VVD en PrO daar niet voor te porren. Kees van Elderen: “Ik heb toen steun gezocht bij AB en CDA”.PGB-stelt-zwembad-veilig

Die bleken wel bereid een amendement (opdracht aan het college) van PGB mee te ondertekenen. Daarmee was het voorstel van wethouder Pieters (PrO) voor maar een beperkt zwembadje, van de baan. Noodgedwongen sloten in de raad PrO en de VVD zich daar toen bij aan. “Daarmee werd het zwemmen en het voortbestaan van de zwemvereniging OZC veilig gesteld”, aldus de glunderende fractievoorzitter van PGB.

Kies voor zekerheid, kies PGB

Wil de Kort was en bleef tegen. Zoals heel PrO voor ‘de draai in de raad’ tegen een volwaardig zwembad in Oisterwijk was. Het is ook maar de vraag wat hun standpunt zal zijn na de verkiezingen. In het verkiezingsprogramma staat dat ze alleen een doelgroepenbad willen. Misschien volgt er na de verkiezingen opnieuw ‘een draai’ van PrO. Dus als je wilt blijven zwemmen in Oisterwijk, als je wilt dat kinderen hier zwemlessen kunnen nemen en ook af kunnen zwemmen, als je wilt dat zwemclub in Oisterwijk blijft bestaan, kies dan het zekere voor het onzekere, kies dan voor PGB!

Blijf op de hoogte via: facebook.com/pgboisterwijk