PGB zoekt wethouder

PGB-zoekt-wethouder_lnd_thumbPartij Gemeente Belangen zoekt daadkrachtige bestuurder

 

Na het vertrek van Kees Rijnen zoekt Partij Gemeente Belangen (PGB) naar een nieuwe wethouder voor Oisterwijk. De afgelopen tijd heeft de partij intern beraad gehad, gesprekken gevoerd met de andere collegeleden en met de fractievoorzitters van de andere partijen. Daarbij is uitvoerig stil gestaan bij de vraag wat voor wethouder de gemeente Oisterwijk de komende periode nodig heeft.

De fractie van PGB heeft daarvoor een functieprofiel opgesteld. Kandidaten voor de vacature van wethouder kunnen zich bij PGB melden voor 8 december aanstaande.

Functieprofiel wethouder

PGB zoekt een daadkrachtige bestuurder met gevoel voor politieke verhoudingen en die in staat is om veranderingen door te voeren. Hij of zij dient kennis en ervaring te hebben op het gebied van Ruimtelijke Ordening en Volkshuisvesting. De voorkeur gaat ook uit naar iemand met bestuurlijke ervaring, liefst als wethouder.

De kandidaat dient het gedachtegoed van de partij en de coalitie te onderschrijven en uit te voeren. Voorts gaat de voorkeur uit naar iemand die binding heeft met de gemeente Oisterwijk. Tenslotte zoekt PGB een man of een vrouw die communicatief sterk is en in staat is om zijn brede netwerk aan te wenden om doelstellingen te bereiken.

Download het functieprofiel >>>

Reactie voor 8 december

Geïnteresseerden kunnen hun reactie voor 8 december a.s. per brief of per mail sturen naar Partij Gemeente Belangen. Op de website staat ook daarover meer informatie. Voor verdere vragen kunt u terecht bij Kees van Elderen (fractievoorzitter PGB). Hij is telefonisch bereikbaar via 06 – 514 547 73.