Rob van Seters uit Moergestel nieuw raadslid PGB Oisterwijk

Rob-van-SetersIn de vergadering van 7 juli a.s. wordt Rob van Seters uit Moergestel beëdigd als nieuw gemeenteraadslid voor Partij Gemeente Belangen in Oisterwijk. Hij is de opvolger van Kees van Elderen die afgelopen maand is terug getreden.

Maak kennis met Rob

Rob van Seters woont in Moergestel. Hij heeft een brede ervaring in het onderwijs. Sinds 2007 is hij mede-eigenaar van een eigen bedrijf (Kaliber) dat zich richt op opleidingen, coaching en ontwikkeling van organisaties en bedrijven, vooral op het gebied van onderwijs en zorg. Rob is getrouwd en heeft 2 dochters die al op zichzelf wonen. In zijn schaarse vrije tijd leest hij graag een goed boek en gaat hij graag fietsen, zwemmen en hardlopen in de Oisterwijkse bossen.

Lid van een bevlogen team

Gelet op zijn achtergrond wil Rob zich graag sterk maken voor het onderwijs en zorg in Oisterwijk. Maar ook andere onderwerpen hebben zeker zijn interesse. Hij voelt zich als een vis in het water bij Partij Gemeente Belangen (PGB). “Bij deze partij voel ik me echt thuis. Een bevlogen team dat open en eerlijk communiceert. Zakelijk en toch sociaal!” aldus Rob van Seters.

Voor de zomer al aan de slag

Op 7 juli a.s. start Rob van Seters officieel met zijn raadswerk. Dan wordt hij beëdigd. Fractievoorzitter Carlo van Esch is blij dat de vacature van Kees van Elderen op deze manier snel wordt ingevuld. “Ik ben ervan overtuigd dat Rob een welkome aanvulling is in de gemeenteraad met zijn kennis en ervaring”.