Sander Verwoerd

Sander-Verwoerd-rZes jaar geleden kwam ik naar Oisterwijk samen met mijn vriendin Marleen Paaijmans. Terug naar haar roots, een nieuwe plek voor mij. Ik ben in mijn jeugd heel vaak verhuisd, maar ondertussen heb ik hier ‘huisje, boompje, beestje’, werk, sport en vrienden om regelmatig bordspellen mee te spelen.

En, de tijd vliegt, met onze 2-jarige zoon Pepijn bouwen we hier verder aan onze toekomst. Via de politiek heb ik de gemeente Oisterwijk beter leren kennen en via die weg hoop ik ook een steentje bij te kunnen dragen aan de plek die ik al even thuis noem.

Na mijn studie Communicatie in Arnhem, ging ik op zoek naar werk in Brabant. Mijn werkplek kwam steeds dichter bij Oisterwijk te liggen. Via Boxtel, Vught en Tilburg, kwam ik 2 jaar geleden op mijn droombaan terecht. Als communicatiemedewerker bij Natuurmonumenten, zit ik letterlijk en figuurlijk op een prachtige plek

In de lokale politiek zet ik mij in voor de inwoners in de Commissie Ruimtelijke Zaken. Binnen PGB ben ik het aanspreekpunt voor de website en facebook.

Doelstellingen  die ik heb voor de komende jaren:

  • Een gebruiksvriendelijke gemeente website, die hoort tot de top tien van het land!
  • De inwoners moeten beter gevonden worden en inwoners kunnen de gemeente (en politiek) beter vinden. Alle partijen moeten daarbij verantwoordelijkheid kunnen en willen dragen en elkaar vertrouwen geven.
  • Een kritische en constructieve blik op KVL. Zodat het een woon- en werkwijk wordt die omarmd wordt door de inwoners van Oisterwijk, maar ook een bovengemeentelijke uitstraling heeft. Of ik vertrouwen heb in het project? Dat zeker! Marleen en ik zien ons daar wel wonen.
  • We kunnen de Oisterwijk, Moergestel en Heukelom nog veel beter op de kaart zetten. Wij hebben leuke winkels, gezellige horeca, prachtige gebouwen en fantastische natuur. Dit alles ook nog eens op steenworp afstand van de Efteling, Loonse en Drunense Duinen, Beekse Bergen en drie grote steden. Kortom, genoeg kansen voor de lokale economie en de gemeente kan daarbij helpen.