Vluchtelingenopvang in Oisterwijk?

vuchteling

Stuur PGB jouw mening

Deze week staat het vluchtelingenbeleid bovenaan de agenda. We staan dus met zijn allen aan de vooravond van een belangrijk besluit in Oisterwijk. En jouw mening doet ertoe! Het college besluit uiteindelijk, maar inwoners en raadsleden kunnen deze week wensen en bedenkingen uiten. Het voorstel is onder andere om het AZC Oisterwijk uit te breiden van 450 naar 600 plaatsen en tijdelijke huisvesting te realiseren op KVL, Scheerman Moergestel en De Wingerd. Ook jij hebt hier vast een mening over.

Misschien heel uitgesproken: alle vluchtelingen zijn welkom of Oisterwijk doet al genoeg. Misschien vind je het net als veel andere inwoners een lastig onderwerp? Dat kan heel goed. Want wat zijn de gevolgen? Voor de vluchtelingen en voor onze gemeente?

Geef je mening op facebook.com/pgboisterwijk >>

PGB is heel benieuwd naar jouw gedachten. Heb je alleen een onderbuikgevoel? Ook dat horen we graag. Dinsdag 17 mei verspreidde het college het regionale Plan van Aanpak. Woensdag 18 mei kunnen inwoners en politiek het er samen over hebben. De wensen en bedenkingen komen maandag 23 mei in de raad.

Download het Plan van Aanpak >> (zie pagina 4/5 en 9 voor Oisterwijk)

Nogmaals, het college besluit uiteindelijk over het vluchtelingenbeleid, dus alleen met voldoende meningen kunnen we invloed uitoefenen op het college. Dus wil je iets kwijt, heb je een vraag of een suggestie? Kom woensdagavond om 20.00 uur naar de Tiliander en deel jouw mening of gevoel! PGB luistert, want elke mening telt. Je kunt ons ook mailen via info@partijgemeentebelangen.nl of reageren op Facebook.com/ pgboisterwijk