Wisseling van de wacht: oude en nieuwe raadsleden gemeente Oisterwijk

Na de verkiezingen van 19 maart is het tijd voor de coalitie onderhandelingen en vooruit kijken naar de toekomst. Maar het is ook het moment om afscheid te nemen van een aantal raadsleden en de nieuwe te verwelkomen.

Kenniskanonnen nemen afscheid

Jan-Oerlemans-Eef-van-Doremaele-PGB-Oisterwijk

Voor PGB namen Jan Oerlemans en Eef van Doremaele op woensdag 26 maart 2014 afscheid van hun collega- raadsleden. Wij willen ze hierbij ontzettend bedanken voor hun inzet voor de samenleving en voor onze partij. Jan Oerlemans werd samen met PrO-collega Hans Denissen extra in het zonnetje gezet. Het behaagde de Koning en zij werden door waarnemend burgemeester Henk Willems benoemd tot Lid van de Orde van Oranje Nassau.

Onze dank en waardering gaat ook uit naar de andere vertrekkende raadsleden: Marjan Bastiaan, Hans Denissen, Marc Schoenmakers, Anne Cristien Spekle, Kees van Puijenbroek en Maarten Dewachter.

De nieuwe garde

Raadsleden-gemeente-Oisterwijk

Donderdag 27 maart werden de nieuwe raadsleden beëdigd. Compleet nieuw of al ervaren, maar een raadslid legt een eed af voor 4 jaar. Dus alle 21 leden kwamen deze avond aan bod. Partij Gemeente Belangen heeft alle vertrouwen in Kees van Elderen, Carlo van Esch, Dion Dankers en Sander Arkesteijn. Zij vertgenwoordigen ons en de inwoners de komende jaren namens PGB. Veel succes aan hen en aan de andere raadsleden. Dat er samen maar veel bereikt mag worden!