Praat mee met PGB!

Meer woningen? Minder verkeersoverlast? Verbetering leefbaarheid? Zo kunnen we nog wel een aantal belangrijke onderwerpen noemen. Allemaal onderwerpen waar de gemeenteraad over moet besluiten. Allemaal onderwerpen waar Partij Gemeente Belangen graag met u over in gesprek gaat.

Wat vindt u?
Voor ons als PGB is het belangrijk te horen wat u als inwoners vindt van deze en andere onderwerpen. Moeten we permanente bewoning op een aantal recreatieparken toestaan en zo iets doen aan de woningnood? Of bent u juist van mening dat er daardoor meer verstening van onze mooie groene omgeving komt?

Op deze en andere vragen over de toekomst van onze gemeente moeten wij als PGB een antwoord zien te vinden. En dat willen we samen met u doen!

Wij bieden u graag de mogelijkheid met ons in gesprek te gaan over de toekomst van onze mooie gemeente. En dan niet over één specifiek onderwerp, maar veel breder. Wanneer?

Wanneer?
Wijkcentrum Pannenschuur,        4 maart van 19.30 – 22.00
Den Domp,                                        9 maart van 19.30 – 22.00
Draaiboompje,                                 18 maart van 19.30 – 22.00

Wij zien u graag komen!

U kunt op één van deze avonden vrij binnen lopen. Als u al weet dat u graag mee wilt doen, dan stellen wij een berichtje aan info@partijgemeentebelangen.nl op prijs, met daarbij de avond dat u wilt deelnemen. Wij kunnen dan zorgen voor voldoende plek.

Roel van den Bersselaar

Raadslid namens Partij Gemeente Belangen